Add second artica box to samba domain (artica) [CLOSED]

All about Artica managing samba daemons

Add second artica box to samba domain (artica) [CLOSED]

New postby abolinhas » Fri Apr 01, 2011 10:49 am

Hi David,

I have a artica box with samba as my domain controller.

Now I need to add a second artica box as my fileserver.

It is possible configure shares in fileserver to users in domain controller ?

What I need to do? Add the fileserver box to samba domain?
Cumprimentos / Best Regards

André Bolinhas
Twitter: @abolinhas
User avatar
abolinhas
 
Posts: 1015
Joined: Fri Jun 19, 2009 8:50 am
Location: Portugal
Artica servers number: 4
Linux System: Ubuntu
Technical skills: A Linux System Administrator

Re: Add second artica box to samba domain (artica)

New postby admin » Fri Apr 01, 2011 2:50 pm

You need a second artica server has connected to the PDC artica server ?
User avatar
admin
Site Admin
 
Posts: 11946
Joined: Wed Oct 17, 2007 7:59 am
Location: France

Re: Add second artica box to samba domain (artica)

New postby admin » Fri Apr 01, 2011 3:00 pm

already planned
User avatar
admin
Site Admin
 
Posts: 11946
Joined: Wed Oct 17, 2007 7:59 am
Location: France


Return to Samba discuss

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron